EYE BROW KIT






Kerroin aikasemmin täällä  yhdesta H&M:n kulmaväripaletista ja tänään kyseisessä liikkeessä käydessäni huomasin, että siellä oli näitä myynnissä hintaan 4,95€. Mun silmään se näyttää prikulleen samalta, kun mitä toisessa postauksessa laitoin, vaikkaki 1€ kalliimpana. Jokatapauksessa ajattelin, että koska sitä ei niinkään hinnalla oltu pilattu, niin ostan sen testiin, sillä ite suosin kulmien muotoilussa kulmakarvageelin kanssa jauhemaista luomiväriä. Sillä saa mun mielestä luonnollisimman lopputuloksen.

Paletissa on kolme sävyä, eikä se keskimmäinen sävy sitte ollutkaan yhtään niin punertava, kun mitä aikasemmin kuvasta katottuna luulin. Pakkaus on tosi näppärä ja siinä tulee mukana pienet matkapinsetit ja sivellin. Takana onkin neuvottu, että vaaleinta sävyä käytetään blondille, keskimmäistä ruskealle ja tumminta sävyä mustille hiuksille. Mutta toki sävyjä voi sekoittaa oman mielen mukaan. Mun hiukset on melkein mustat, joten omiin kulmiin käytän vaaleinta ja tumminta väriä sekoitettuna. Plussana myöski, että kansi napsahtaa magneetilla kiinni, jolloin värit pysyy ehjänä ja siveltimet omalla paikallaan.

Mukana tullu sivellin ei ollut ihan sieltä parhaasta päästä, mutta kyllä silläkin hyvän lopputuloksen saa aikaan, jos ei toista vastaavaa oo. Mulla itellä on käytössä duroin viistopäinen kulmasivellin, josta tykkään tosi paljon. Vinkkinä myös, että aina kun ottaa siveltimellä väriä paletista kannattaa enimmät värit pyyhkiä vaikka kämmenselkään, sillä muuten se varisee inhottavasti poskille ja sitä on vaikea  saada pois. Kuitenki jos näin käy, kannattaa ottaa isoin puhdas sivellin ja pyyhkästä kevyesti varissu väri pois.




Miten te tykkääte muotoilla kulmia, vai muotoiletteko ollenkaan?


- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti